Valborg

jag och flisan<3
Foto: Min webbkamera :)

Hej bloggen!
Dålig uppdatering, men läxor och prov har stått i vägen! Idag är det valborg, och jag ska bara  vara hemma. Det blir nog ingen eld för min del i år. Har ingen att gå med så jag får nöja mig med att kolla på tv och äta godis. Idag åt jag lax, potatis  (från cypern, haha) och hollandais-sås. Gott en sånhär dag. I veckan har det hänt rätt så mycket faktist! Till exempel igår höll jag en redovisning om fotografering, där jag berättade varför jag fotograferar och sedan visade jag några av mina bästa bilder, vilket nog min svenskalärare tyckte va bra! Hon frågade en massor till mig, så det vart mycket att svara på, men det är ju kul att prata om sina intressen, right?

Imorgon är jag ledig, jätteskönt faktist! Långhelg är bra! Någon dag ska jag nog åka in till stan och köpa lite grejjer inför kreta. B.la. ett par gladiatorsandaler, och någon mer bikini. Och en stråhatt skulle vara trevligt också!

Ha en bra valborg och ta hand om er!
<3

MÅNADENS BLOGG - AVGJORT!

bbellahh.blogg.se
GRATTIS BBELLAHH.BLOGG.SE!
Vinnaren är bbellahh.blogg, som har fått så mycket röster att nog ingen annan blogg kunnat slå! Bra kämpat och tack till alla som röstat!

<3

090426

Älskar er<3
Älskar er, vovvarna <3

Hej bloggen! ♥
Söndag idag, gud vad helgen gått fort. igår satte vi upp studsmatta, så jag låg och sola ett tag,s ak ut och göra det snart igen. Igår hade vi 22 grader i skuggan, helt otroligt! För en vecka sedan var det 5 grader. usch. Nu måste dethär hålla i sig! Idag ska jag spela innebandymatch, jihuu. haha. Om fler syskon är med somsagt. Melinda ska komma och fota det hela, så det lär komma en och en annan bild senare, så får ni se hur det såg ut. Hehe.

Nu orkar jag inte sitta här längre, men ha en bra söndag!


Lördag

Mellos, mina och idas converse<3
Converse borde vara världens underbaraste sko såhär på våren!

Hej bloggen!
Lördags morgon, äntligen! Men veckan har faktist gått riktigt fort, och igår var det bokens dag, så inga vanliga lektioner. På lunchrasten satt jag, mello och ida på en bänk, solade i solen och tog de luugnt. Riktigt skönt!
I helgen har jag inte bestämmt något speciellt, förutom i morgon, då jag ska spela en innebandymatch mot min brorsas lag, om nu fler syskon är med, vill säga! Det är en föreldramatch och syskon får också vara med. Kommer bli så himla kul och kameran åker såklart med!

Love<3

I Love Yu!

<3
Denna tröja har jag på mig idag, från Gina Tricot, 99 :-

Hej bloggen!
Förlåt för den dåliga uppdateringen, men läxor och prov har varit i vägen. Men nu har jag iallafall 2 pluggfria dagar, så jag ska försöka vara med aktiv! Hur har eran dag varit? Min har varit helt perfekt, med glass på lunchrasten och slutat tidigt, det kan nog inte bli bättre. Har precis duschat efter att ha borstat på Nikita i stallet i en och en halv timma och fått en massa beröm av stallägarna! Jättekul att faktist få höra att man duger, även fasst man inte rider..
Ikväll ska jag kolla på tv och bara ta det lugnt, efter att ha pluggat varje dag sedan måndag. *pust*
Sen ska jag nog sitta vid datorn innan jag går och lägger mig också.

Imorgon är det bokens dag i skolan, och jag slutar senare, men så är det väl. Kommer hem ca tjugo i 3 tror jag det blir! Vi ska få besök av en författare, intressant, eller inte?!

Hoppas ni får en bra kväll, bloggar kanske ikväll.

<3

Mad.

jag i söndags<3

Hej bloggen!
Känner mig på helt okej humör idag. Kanske eftersom fysikprovet gick bra och att allt var klart i stallet så det var bara att rida ut i the sunshine. Riktigt skönt. Fick dessutom en sprillans nyckel till sadelkammaren, i'm happy :)

Jag har inte laddat upp någon outfit-bild på länge, men det kommer nog någon en dag i veckan, skulle jag tro! Ser även att antalet besökare minskat, hoppas dom kommer tillbaka. Man får liksom som en kick när flera besöker!

Nu ska jag plugga biologi-läxan om alkohol och cigg och sånt. Hehe.

<3

090421

Armband - gamla (:
Bild från arkivet fick de bli idag!

Hej bloggen!
Allt bra? Med mig är det väl okej. Men jag är jättenervös, eftersom vi har fysikprov, men det ska nog gå bra. Jag kan allt bra, så det är nog lugnt! Efter skolan blir det stallet. Ska bli skönt att komma bort från samhället ett tag!

Nu ska jag dra iväg till skolan. Kort inlägg, vi hörs senare <3

Monday.

Örhängen från glitter! (:
Dessa örhängen har jag på mig idag, från Glitter!

Hej bloggen!
Nu bloggar jag igen, wihuu! Igår kollade jag på bandy hela dagen, så det vart inget inlägg, för hur intressant är det att bara skriva samma sak 2 dagar i rad? Inte så kul. Men denna dag har inte varit så bra heller. Inget har gått bra. Men alla har väl dåliga dagar, då inte huvudet kan tänka och man helst bara vill kolla på tv och inte tänka på något!

För min del idag, så gick inte musiken bra alls. Jag kanske inte har skrivit det, men jag spelar piano. Och nu har vi börjat med att spela akord och sånt, det kan jag ju liksom i huvudet, och jag tänker aldrig på vilka toner jag trycker på. Så han säger såhär (trodde jag): Kan du säga vilka toner D-dur innehåller. Jag typ tänke: lätt, trodde jag. Så jag säger typ D, Fiss och typ något mer, orkar inte tänka, men iallafall. Sen kollar han på mig som om jag är helt bäng. Jag fattar inget. Jag känner istället hur hettan i ansiktet börjar komma, sedan är jag knallröd. Sedan sitter det en jobbig kille bredvid och säger; snart exploderar hon. Jag kollar på min kompis och hon viskar; Han frågade efter F-dur. Så jag försöker, men jag har hjärnsläpp så jag säger att han kan ta någon annan, MEN INTE, jag var tvungen att försöka tills jag fixade det. Att ha hjärnsläpp kan vara jobbigt. Speciellt när man igentligen kan, men inte just då! Fy säger jag bara!

Nu måste jag ta tag i fysikprovet som är imorgon. Blir nog något mer inlägg innan jag går och lägger mig iallafall. Kram<3

19 April

hej!
Orkar inte skriva något mer idag, jag har inte något att skriva om heller. Och det funkar inte att ladda upp bilder. men jag bloggar imorrn igen<3 Bloggtorka...


Nu finns endast 3 bloggar kvar - RÖSTA FRAM DIN FAVORIT TILL MÅNADENS BLOGG APRIL!

Hej på er!
Nu ska alltså dom 2 som fått minst röster åka ut! Röstsystemet nollställs och det är bara att börja rösta igen! Vinnaren utses i slutet av april! Dom som är kvar nu är:

Blogg 1: http://bbellahh.blogg.se/ - Bloggar b.la. om mode och outfits :) 33 röster
bbellahh.blogg.se

Blogg 2: http://liszy.blogg.se/ - Bloggar b.la. om foto! Gör fina bloggdesigner (: - 0 röster
http://Liszy.blogg.se ©

Blogg 3: http://sofief.webblogg.se/ - Bloggar om celebs, outfits, vardag, skola, musik m.m - 5 röster
Sofief.webblogg.se ©

Rösta nu! ♥


Stylebook

BILD FRÅN BIKBOK...(:
(Bild från Bikok's stylebook, bikbok.com)

Hej bloggen!
Det blev ingen uppdatering igår. Jag hade så himla ont i huvudet efter innebandyn på gympan igår, så jag orkade inget mer sen. Kanske beror på att jag körde som en galning och knappt drack något efteråt. Men som jag skrev åkte jag till stan och kolla på brorsans innebandycup. Ska göra samma sak idag, hehe. Det är därför jag är uppe så tidigt. Senare idag ska jag plugga, o nej. Inte en lördag, men jag måste.

Ikväll är det robinsson. Det ska jag se. Någon mer som ska? Vem tycker ni ska åka ut och vem ska vinna?
Jag tycker nog att christian ska åka ut och typ Anna eller någon ska vinna!

Nej men nu måste jag gå upp, äte frukost, fixa mig och dra iväg till innebandyn. He det bra!
<3

090417

Mitt öga och näsa ©
Idag bjuder jag på en lite skum bild, hehe. Foto; jag

Hejsan! :)
Vart inget inlägg imorse. Hade inget att skriva om. Och jag har inte haft någon bra natt heller. Allt börjar med att jag vaknar 3 mitt i natten och tänker på 10 saker samtidigt (läs; samtidigt), sen helt plötsligt börjar jag se syner som att de brinner i köket, att det står en svart man i hallen o.s.v. Riktigt jobbigt. Jag somnade om igen vid 4, och vaknade vid 7 helt utslagen typ. Men jag lyckades ta mig till skolan och nu mår jag riktigt bra faktist! Vi hade gympa sista lektionen. Vi körde innebandy, mixade lag. Fick faktist höra att jag var bra AV KILLARNA, men jag vet inte. hehe. Snart ska jag plugga till fysikprovet. Har bara 3 ½ sida kvar. Sedan blir det att kolla på brorsans innebandycup inne i stan.   

Jag vill också säga att det är kul att så många röstat i månadens blogg. Runt 90 stycken röster har kommit hit. Fortsätt rösta så att eran favorit får stanna kvar HÄR!

Ha det bäst sålänge. Får se när jag bloggar nästa gång. Ikväll eller imorgon! Kram<3


Today's

--
  • Turkost Linne - Cubus
  • Svart leggins - Gina tricot
  • Armband - gammalt
Hej bloggen!
Dålig uppdatering, jag vet, men jag har fasan 3 prov som faktist kommer före. Men nu skriver jag ett inlägg iallafall. Dagen har varit bra tycker jag. Fint väder, slutat tidigt o.s.v. Nu återstår bara stalllet, sedan kan jag bara ta det lugnt. La upp en lite annorlunda dagens outfit idag. Eller konstig och konstig. Lite konstigt fotad bara.

När jag åt pyttipanna idag i matsalen började jag må illa, och det gör jag fortfarande, men troligtvis är det för att jag inte tål att äta allt för fett mat. Jag har magkatarr, mår illa för minsta lilla. Men jag hoppas det går över snart så jag kan leva som vanligt igen. hehe.  Men som sagt, nu väntar stallet.

<3

090416

Hej på er!
Äntligen är det torsdag. Idag slutar jag klockan 13.40. Så himla skönt. Senare idag kommer ett inlägg med bilder och längre text. Nu måste jag gå upp. Kram<3

Onsdaaag.

Armband - gamla (:
Foto: Jag (:

Hej bloggen!
Det blev inget inlägg efter skolan, eftersom jag drog till stallet direkt. Jag red ut själv, supermysigt!
Men nu är jag hemma, har precis räknat lite röster i "månadens blogg" och ska snart äta. Sedan ska jag plugga lite till fysikprovet. Visserligen kan jag det rätt hyfsat, men det är ändå bättre att ha det säkert!

Skolan idag rullade på, tycker jag. Elevens val = dans, det var rätt så okej faktist. Först dansa vi någon dans jag inte minns vad den hette, sedan avslutade vi med foxtrot, börjar få in stegen litegrann iallafall! :)

Nu ska jag äta <3

090415

Hej bloggen!
Blev inget inlägg igår, jag var alldeles för ledsen för att skriva. Det var jättejobbigt att säga hejdå, men tror ändå jag gjorde det rätta. När jag kom till stallet tog ägaren in henne i boxen och jag gav henne lite pellets, det kändes så jobbigt. Jag la armarna runt hennes hals och jag höll på att börja gråta, men jag höll tårarna tillbaka. Dom kom inte förrän i bilen in till stan. Usch. Jag kommer säkert börja gråta i skolan när alla kompisar frågar, men skit detsamma!

Nu ska jag fixa iordning mig, sedan dra iväg till skolan! Ska bättra mig med bilder i inlägg, lovar<3

Jag ska räkna alla röster i eftermiddag eller ikväll! Jag har iallafall fått in massor av röster :)

Jobbig eftermiddag

Godis<3
(bild från arkivet)

hej bloggen!
Äntligen är jag hemma från skolan, och jag känner mig väldigt sliten. Kanske för att jag gick från ett slappt påsklov, till hård dag i skolan. Men äntligen är dagen slut, fasst nu väntar det jobbiga "samtalet" om att sluta på finesse, det kommer bli många tårar ikväll. Sedan ska jag trösta med lite shopping.

Nu väntar maten, gud va jag är hungrig. Kram<3

Curly

Jaag:)
Oskarp bild, hehe.
  • Tröja - JC
  • Linne - Cubus
  • Legging - gamla
Hej bloggen!
Ska snart, eller ja, om en halvtimme, dra iväg till skolan. Usch, tisdag. Veckan börjar inte bra precis. Idag har va bara NO-ämnen, skit samma, sen efter skolan ska jag dra till Finesse, min medryttarhäst, en sista gång, sedan slutar jag på henne. De känns inte jättekul, men ändå. Hon har kastat av mig och jag har skadat ryggen 2 gånger på en vecka. Snart bryter jag väl armen eller något, liksom.
Sedan efter det ska jag och mamma åka och byta en väsk på h&m, som var helt trasig i axelremmen. Hoppas det finns likadana kvar, jag vill ju ha en likadan (:

Hörs efter skolan<3


Godnatt, eller snart iallafall

Hej på er!
Ska väl gå och lägga mig snart, annars lär jag inte vakna imorgon då det är skola. Men vi hörs imorgon då troligtvis dagens outfit dyker upp! <3

Leopard

Foto: jag

Foto: jag
Foto: jag

Hejsan hoppsan! (oj, vilken hälsningsfras)
Vill börja med att säga att det är jättekul att så många besöker bloggen. Denna fungerar betydligt bättre än min förra! Nog med den saken. Ni såg förut att jag la upp månadens blogg, och några har faktist redan röstat, men fortsätt rösta! I slutet av veckan försvinner 2 st, så det gäller att ni röstar på eran favorit!

Sedan förra inlägget har jag gjort lite saker. Jag bakade bullar, som inte vart så snygga eftersom bullformarna jag tog var alldeles för små, så dom blev lite konstiga. Sen har jag målat naglarna, fransk manikyr blev det!
Sen har inte så mycket annat hänt. Senare ikväll blir det att se på Färjan. Haha, Håkan är ju bäst :)

Angående bloggen närmsta tiden, så lär det inte bli lika bra uppdatering, eftersom skolan börjar imorgon. Men jag ska försöka kasta in ett inlägg morgon, eftermiddag och kväll :) Men sluta inte läsa bloggen för det.

<3

Besök den här rooliga tjejen <3 (länk)

Månadens blogg - RÖSTA!

Hej bloggen!
Äntligen har 5 anmält sig, så nu är det dags att börja med röstningen. Jag kommer ha alla 5 med från början, varje vecka plockas de 2 som fått minst röster ut, tills det är en kvar! Denna blir månadens blogg - April!
Rösta som bara den, ni får rösta på hur många ni vill, hur många gånger som helst! (klicka på bloggheadern för varje blogg nedan för att komma till bloggen!)

Blogg 1: http://Liszy.blogg.se - Bloggar b.la. om foto! Gör fina bloggdesigner (: - 46 röster
http://Liszy.blogg.se ©

Blogg 2: http://bbellahh.blogg.se - Bloggar b.la. om mode och outfits :) - 50 röster

bbellahh.blogg.se

Blogg 3: http://sofief.webblogg.se/ - Bloggar om celebs, outfits, vardag, skola, musik m.m - 25 röster
Sofief.webblogg.se ©
Blogg 4: http://matildayou.blogg.se - Bloggar om b.la. mode och foto och hennes vardag, gillar Robin Bengtsson! - 22 röster
matildayou.blogg.se

Blogg 5: http://saado.se - "allmän blogg" - 0 röster
saado.se ©

RÖSTA NU! :)


Lamb

Lamm ©

Lamm ©

Hej bloggen!
Lovade ju er några bilder förut, så här får ni dom (2 st iallafall)!



Skriver dethär en sista gång; ANMÄL ER TILL MÅNADENS BLOGG, BEHÖVER BARA 1 TILL. TRYCK HÄR!
:)

Sista dagen på lovet

Hej bloggen!
Hur är det med er? Med mig är det väl okej, förutom att skolan börjar imorgon, men jag ser det mer som "det är bara 8 veckor kvar till sommarlovet" (jag åker ju till kreta en vecka före avslutningen). Men lite ångest har jag allt. Usch, skolan liksom.
Idag ska min brorsa köra träningsmatch mot typ lambohov (?!) Men jag tror jag ska stanna hemma. Idag ska jag mest ta de lugnt och ta vara på sista dagen på lovet (som jag skrev igår, haha). Började även se en film sent igår som jag inte såg klart, så den ska jag se också, THE EYE heter den, skräckfilm. Sen har jag en bok som jag måste läsa ut .

NU BEHÖVER BARA EN TILL ANMÄLA SIG TILL MÅNADENS BLOGG, SÅ DRAR RÖSTNINGEN IGÅNG. LÄS MER OCH ANMÄL DIG HÄR!

Onödigt inlägg, utan bilder. Ska försöka lägga in några bilder senare idag!

<3

Wipeout

Jag och flisan <3
Hej! Ska dra mig ifrån datorn nu och se på wipeout,
sen ska jag bara njuta av den sista kvällen att vara uppe länge. Vi hörs imorgon <3

ÄNNU EN GÅNG: Anmäl er till månadens blogg HÄR!
Behöver 2 till som anmäler sig :)

2 till måste ta deltagit innan ikväll!

Hej bloggen!
Skriver ett lite snabbt inlägg här. Men jag måste ha 2 stycken till som deltar i månadens blogg, innan ikväll! TRYCK HÄR för att anmäla dig och läsa mer! Ni kanske tycker jag är tjatig med detta, men anmäl dig, så drar tävlingen igång sen :)

<3

Nejmen titta vad jag hittade....!

<3
Ett par wayfarers! Det lönar sig att rota bland gammlt vråte!


Glöm inte anmäla dig till "Månadens blogg" HÄR!
Jag behöver 2 till som anmäler sig innan dagen är slut!

Klassiskt - Vad tycker ni om bloggens första "drömoutfit"? :)

-
FORTSÄTT ANMÄLA ER TILL MÅNADENS BLOGG! LÄS MER UNDER KATEGORIN "MÅNADENS BLOGG". 2 TILL SKA HA ANMÄLT SIG INNAN DAGEN ÄR SLUT :)


Söndag den 12 april

Svalor
                            Foto: Jag ©
Hej bloggen!
Vart ingen längre sovmorgon, som jag sa igår, utan jag vaknade runt 7.50. Inte så kul, men men. Iallafall. Idag är det söndag, och det känns jätteskönt att inte heller imorgon behöva gå till skolan. Man kan ju ta som en helgdag idag också. Vara uppe sent och så vidare :) Idag händer inget speciellt för min del. Ta det lugnt, sola lite, om de nu blir lika varmt som igår.

Det saknas fortfarande 2 stycken till"månadens blogg". Innan dagen är slut, så 2 till ha anmält sig! Så klicka din in på kategorin "månadens blogg" och läs mer! Jag vill verkligen att tävlingen ska slutföras också, eftersom jag börjat på den! :)


Saturday Night

Hejsan bloggen och alla läsare! :)
Nu är jag tillbaka hemma från mormor och morfar, bilder kommer imorgon, eller nått. Orkar inte lägga in dom just nu, är så himla trött. Allt fotade tog slut på mina krafter, herregud. Just nu sitter jag och "slötittar" på filmen The wedding date. Har sett den förut, och jag har den till och med. Men eftersom det inte finns något annat att kolla på, så får den vara på.
Shit, nu är det bara 2 dagar kvar på lovet, och domhär dagarna ska jag ta vara på. Ikväll ska jag vara uppe jättelänge (om jag orkar, vill säga) och imorgon ska jag tvinga mig själv somna om, till iallafall 10.00. Jag är morgonpigg av mig, typiskt när man helst vill sova på lovet.

BTW. nu behövs bara 2 bloggar till anmälas till månadens blogg! Så anmäl dig eller en annan blogg som förtjänar att vara med, tryck på kategorin "månadens blogg" och läs mer. ANMÄL I RÄTT INLÄGG! Imorgon-kväll måste 2 till ha anmält sig!

Onödigt inlägg, i know.
<3

Moi


Hej! Flummig bild, jag vet.
Ska snart dra iväg till mormor och morfar och fota deras lamm som är drygt en vecka gamla.
Ett av tre överlevde inte, men det är 2 kvar iallafall!

Vill passa på och säga att ni måste fortsätta anmäla er till
månadens blogg i inlägget under detta, eller i kamegorin "månadens blogg".
Det är bara 1 som anmält en blogg, behövs 4 till :)
OBS! ANMÄL ER I RÄTT INLÄGG FÖR "MÅNADENS BLOGG"



   BTW, vad tycks om bloggdesignen? :)

MÅNADENS BLOGG, VAR MED DU OCKSÅ!

Hej bloggen!
Trots att jag skapade denhär bloggen nydligen så tänkte jag dra igång med månadens blogg. Jag hoppas många deltar, eftersom sist jag hade månadens blogg, så deltog nästan ingen. Det enda du behöver göra är att skriva en kommentar med bloggens adress och bloggägarens namn. I slutet av april, utser jag Månadens blogg - April!

De anmälda bloggarna visas här i bloggen, sedan kommer andra läsare att få rösta på sina favoriter i kommentar-fältet! Du får anmäla vänner, eller bloggar du tycker förtjänar få vara med!

När 5 bloggar anmält sig, så startar röstningen! Lycka till!

NU HAR 5 STYCKEN ANMÄLT SIG! RÖSTNINGEN DRAR IGÅNG STRAXT!

Haha, snyggt!

Hittade ett snyggt halsband på BikBok. Finns även med vita glasögon. Vad tycker ni om det? 49:- kostade dom! (:

Glasögonhalsband, BikBok, 49:-

Glasögon

Hej på er!
Allt bra? Med mig är det bra. Härligt väder idag också. Och just det, GLAD PÅSK PÅ ER! :D För visst är det väl påskafton idag?! jaao :) Jag vaknade väl för runt en halvtimma sen, har lite ont i huvudet, inte så konstigt kanske, eftersom direkt när jag vaknade startade jag datorn, inte så bra för mig. Med tanke på huvudvärk, så måste jag bara berätta en sak som hände förra året, som bidrog till att jag fick glasögon.

Allt började med att jag satt vid datorn i ca 5 timmar, gör aldrig de annars, men just då. Sen känner jag hur jag bara får mer och mer ont i huvudet, tillslut smäller det till och jag får migrän. Jag hade aldrig haft migrän tidigare, men jag tålde varken ljud eller ljus. Jag låg en hel dag och bara sov, kunde inget annat göra. Efter detta så börjar min syn försämras på vänster öga, så vi går till en optiker, och såklart ser jag jättedåligt på det ena ögat. detta vart alltså eftersom jag satt vid datorn så himla länge, visst, de kanske inte blir över en dag. Men det blir alltså resultatet efter flera timmars datorsittande. Men jag hade tur eftersom synen försämrade på väster öga och inte höger, för då hade det blivit sämre, nu behöver jag bara glasögon om jag ska se på långt håll, så jag har nästan aldrig glasögon på mig. Men jag vill bara uppmana er som sitter vid datorn aldelles för mycket; Tänk på era ögon!
Visserligen finns det jättefina glasögon, men hur kul är det igentligen att inte se ordentligt på ena ögat? Det är jättejobbigt om ni frågar mig!

Ha det bra, bloggar mer sen!

Varför foudation och puder?

Hej!
Jag kom och tänka på en sak när jag stog framför spegeln och testade en foudation alldeles nyss. Jag använder aldrig foudation och puder, men ändå har jag en jättestor upplaga av olika märken o.s.v. När jag sminkar mig, använder jag bara mascara, och inget annat! Anledningen till det är att jag tycker det är bättre att visa vem man igentligen är, och inte dölja sitt ansikte bakom en hel flaska foudation och en hel burk med puder (kanske att ta i, men ni förstår vad jag menar). Och om man dessutom har problem med finnar och döljer dom bakom en massa puder och sånt, så förvärras problemen. Jag tycker att man ska vara naturlig, det tror jag är bäst! Nu vill jag inte trycka ner er som ständigt sminkar er, men jag tror de flesta tycker det är mycket snyggare att vara naturlig! Hur föredrar ni att vara sminkade?

Jag föredrar naturliga :)
- Själv föredrar jag att vara neutral! :)

Ett påskägg med mina favoriter!

Hej bloggen!
För en sisådär timma sedan, fick jag ett påskägg, med favoritgodisarna i. B.la döskallarna med rött och svart, sura röda flaskor, "tuggumiflaskorna" (vet inte namnet) och några andra sorter! Hur gott är det inte att få "plockgodis" i ägget, istället för påskgodis? Jag tycker "plockgodiset" är godare, om jag ska vara ärlig! Så nu sitter jag här och smaskar i mig godis. Lite ska jag väl spara till kvällen, men mycket ska jag äta nu iallafall. <3

Godis<3



Sunshine

Hej bloggen!
Underbart väder idag, eller hur? Hur mysigt är det inte att sitta ute i solen med en skål iskall glass (såklart den är kall, haha)? Det var vad jag gjorde förut. En skål med glass och chokladsås! Blev inget inlägg i morse, men nu kommer ett. Hehe.
Idag är det bara 4 dagar med idag kvar på påsklovet, känns inte så kul, men å andra sidan är det bara ett par månader till sommarlovet sen, och ännu kortare till jag ska till Kreta. Gud va jag längtar. Ser inte fram emot flygresan, men hellre att jag flyger och kommer dit, än att  jag stannar hemma, såklart!
Just nu gör jag ingenting, men jag fick lust att rensa lite i garderoben och se om man hittar något snyggt. Jag vet knappt vad jag har för något längre, det ligger säkert något snyggt långt inne i garderoben som går att använda.

BTW jag funderar på att köpa en kompaktkamera (jag har bara en systemkamera) som jag kan ta med lite överallt. En systemkamera är för riskfyllt att ta med på stan, så en bättre kompaktkamera skulle vara bra! Hittade en snygg, visserligen begagnad, 12 megapixlar, såg som ny ut på bilden. Dessutom kostade den bara 400 kr. Eller ska jag satsa på en ny?

Nu ska jag dra ut i det fina vädret igen! <3

ELAFONISSI - Kreta :)
Jaao, man kan ju säga att man längtar <3

9 April

Hej bloggen!
Har skaffat en ny blogg nu, förut bloggade jag på Jozzieplace.blogg.se men det funkade inge bra med den, så jag försöker ge mig på att skapa en ny, och nu göra allt ordentligt :)

Hur mår ni? Själv mår jag bra, bara så himla trött. Mockade 5 boxar i stallet, så mina armar värker. Men det är lugnt. Vädret idag är ju helt underbart, så jag förstår inte varför jag tar på mig skorna och går en liten runda. Hm, det ska jag nog göra snart! Kort inlägg såhär i början, kanske inte så bra, men hoppas att ni kommer hit igen och följer bloggen i fortsättningen, vi hörs!  /Josse ♥

--
Bjuder på en bild på en av mina hundar, oskarp bild, men det är meningen,
Nosen ska vara i fokus :) 

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0